Truppen 2013: Nytt lagfoto och porträttbilder

2013-03-04 13:38
6783792c7419427295335dc3ce02b000

I förra veckan togs det nya bilder på BoIS-truppen för 2013. Nu är de klara och här presenterar vi det nya lagfotot. På webbsidorna om truppen finns de nya personbilderna på såväl spelare som ledare. Expressfoto heter företaget som tagit bilderna den här säsongen. Bilderna kommer också att användas i den stora fotbollsguiden om Allsvenskan och Superettan som Svenska Fotbollförbundet ger ut.

Lagfotot 2013. Bakre raden från vänster: Mohamad Zaaroura, Philip Andersson, Christoffer Tapper/Holter, Andreas Dahl, Tobias Malm, Peter Lantz (Massör), Robin Eliasson Hofsö, Liridon Leci, Philip Wikström, Martin Rudolfsson, Luka Mijaljevic.

Mellersta raden från vänster: Fredrik Karlsson, Patrik Åström, Kim Persson, Roland Rundqvist (Lagledare), Fredrik Svanbäck, Amr Kaddoura, Mats I Svensson (Målvaktstränare), Erik Andersson, Alexander Nilsson, Jesper Lundberg.

Främre raden från vänster: Mathias Andersson, Bradley Ralani, Alexander Tkacz, Niklas Uddenäs, Rossi Eterovic (Assisterande tränare), Linus Malmkvist, Jörgen Pettersson (Huvudtränare), Bill Halvorsen, Fredrik Olsson, Max Mölder, Belvin Licina.